Etusivu‎ > ‎

Seiskarilainen -lehti
Kaikkien Seiskarilainen -lehtien sisällysluettelot löytyvät nyt tämän sivun alareunassa olevasta linkistä.
Lehtiä voit halutessasi kysellä osoitteesta seiskarinsaari@gmail.com. Vanhat lehdet maksavat 3 euroa ja uusin 5 euroa + toimituskulut.


_____________________________________________________________________

Seiskarilainen no 29 on ilmestynyt.Lehteä voit kysellä myös osoitteesta seiskarinsaari(at)gmail.com.
Lehden hinta  on 5 euroa + mahdolliset toimituskulut.

____________________________________________________________________________________________________


Seiskarilainen-lehti on Seiskari-seuran julkaisu saaresta juurensa löytäville ja muuten saarelaisuudesta kiinnostuneille. Lehti ilmestyy kerran vuodessa, seuran kesäjuhlassa.

Seiskarilainen on tärkeä yhdysside jäsenille. Lehdessä seura tiedottaa toiminnastaan; sivuilta löytyvät johtokunnan jäsenten yhteystiedot ja tiedot tulevista tapahtumista.

Seiskarilainen on tärkeä väline saarelaisen perinteen tallennuksessa ja eteenpäin viemisessä. Se on silta menneisyyden ja nykyajan välillä. Juttujen kirjo ulottuu Seiskarin juhlatavoista ja elinkeinoista saaressa syntyneiden mielenkiintoisiin muisteluksiin. Seiskarin yhteydet muihin ulkosaariin, Koivistoon ja Inkerinmaahan näkyvät nekin aiheissa.

Lue ja osallistu

Lehteä tehdään lukijoille - lukijat tekevät lehteä. Kiinnostavat juttuaiheet saadaan usein lukijoilta. Lehden toimituksen lisäksi juttujen kirjoittamiseen ja valokuvien hankkimiseen osallistuu monia seuran jäseniä, ahkera ydinjoukko on mukana numerosta toiseen. Seiskarilaisen toimitukselle palaute, valokuvat ja ideat ovat aina tervetulleita.


Kaikki innokkaat ja halukkaat kirjoittajat - laittakaa tulemaan juttuja päätoimittajalle huhtikuun loppuun mennessä. Myös ideat juttujen aiheeksi ovat tervetulleita.

aulikultanenleino(at)gmail.com

Toimituskunta
Päätoimittaja:
Auli Kultanen-Leino
Taittaja
:
Anitta Mäkinen
Yhteystiedot:
c/o Auli Kultanen-Leino
Tähkiönkatu 10 D 27, 20240 Turku
puh. 050 570 7106
aulikultanenleino(at)gmail.com

Ċ
Auli Kultanen-Leino,
8.9.2016 klo 9.49