Markkinointia

Seiskaria mainostettiin sanomalehti-ilmoituksilla läheisten rannikkopitäjien ja pääkaupunkiseudun lehdissä. Tehtiin myös mainoslehtinen, joka esitteli saaren kauneutta niin snaoin kuin kuvin ja kertoi mm. kesäravintola Pirtin tarjoamista palveluista. Tärkeä kanava olivat myös tyytyväiset kesänviettäjät jotka kertoivat Seiskarista tuttavilleen ja saivat näin yhä useamman mielenkiinnon heräämään. Seiskarin valtteina olivat sen luonnon puhtaus ja rauha. Rannalla oli uimakoppeja sekä mahdollisuus erilaisiin pallopeleihin. Myös urheilijat ihastuivat Seiskarin tarjoamiin harjoitusmaastoihin, kimmoisiin metsäplkuihin ja pölyttömiin nummiin.(Seiskarilainen no 13/2002 - Terja-Leena Pulli)


"Siistejä asuntoja saa saarelaisten taloista huokealla. Asuntoja välittää Seiskari-seura r.y. Aamukahvi voidaan nauttia taloissa. Lauantaisauna on myös useimmissa taloissa tarjona. Erinomaisia kesäasuntoja perheille omaa taloutta varten on vuokrattavana huokealla."

"Seiskariin pääsee "Suursaari"-laivalla 4 kertaa viikossa, 2 kertaa Kotkasta ja 2 Koivistolta. Laivan kulkuvuorot näkyvät Suomen Kulkuneuvojen kesäpainoksesta. Matka on huokea, Kotkasta 1 lk 45 mk, Koivistolta 25 mk."