Kesävieraiden aika 1932-1939

Seiskaria mainostettiin matkailukohteena sanomalehti-ilmoituksilla läheisten rannikkopitäjien ja pääkaupunkiseudun lehdissä. Toiminta oli menestyksekästä: jo ensimmäisenä kesänä saarella vieraili yli 200 kesävierasta.

Saaren suurina valtteina olivat sen luonnon puhtaus, upea hiekkaranta ja rauha. Hiekkarannalla oli uimakoppeja ja mahdollisuus pallopeleihin. Kioskissa myytiin kahvia ja virvokkeita. Nuorisoseuran talo Pirtti muutettiin kesäravintolaksi ja sen yhteyteen rakennettuun lisäsiipeen tuli mm. kuusi huonetta kesävieraille. Ravintolasalissa oli n. 150 asiakaspaikkaa; siellä tarjoiltiin päivittäin aamiainen, lounas ja illallinen.

Kesävieraille järjestettiin myös tansseja ja iltamia, joissa soitti saaren oma Humina-orkesteri. Osa vieraista majoittui saarelaisten taloissa. Isäntäväki muutti kesän ajaksi aittaan, ja kamari vuokrattiin kesävieraille. Monissa kortteereissa oli tarjolla myös aamiainen vieraille. Nuoret seiskarilaismiehet veivät kesävieraita purjehdus- ja kalastusreissuille omilla jahdeillaan.

 Georg Malmsténin 1937 säveltämä ja esittämä Seiskari-valssi teki saaresta kuuluisan. Kesällä 1938 Seiskari-seura kutsui hänet perheineen kesävieraiksi, tämän matkan innoittamana ovat syntyneet mm. ikivihreät iskelmät Saariston Sirkka ja Heili Karjalasta.